Home - Clubul de Aeromodelism si Navomodelism Pentru Copii
 

Ce este CLUBUL DE MODELISM ? Este in primul rand locul unde copiii vin cu bucurie, cu dorinta sincera de a cerceta, de a pune intrebari, de a construi lucruri frumoase. Locul in care vii cu intrebari si pleci cu raspunsuri.

CLUBUL DE MODELISM dezvolta copiilor indemanarea, creativitatea si abilitatile stiintifice si tehnice.
Abilitatile acumulate la un cerc de modelism se reflecta in usurinta cu care tinerii vor putea rezolva diverse probleme de natura tehnica si reprezinta un castig categoric in educatia copiilor. Aici vor avea parte de momente unice de socializare si ocazia de a schimba opinii de natura tehnica cu alti copii. Mai tarziu, cand vor ajunge sa faca alegeri despre studii sau profesie, o vor face in cunostinta de cauza.

In cadrul Clubului se desfasoara activitati de Aeromodelism, Navomodelism, Arhitectura-Machete si Pirogravura.

Programul cuprinde constructia efectiva si apoi testarea functionarii aeromodelelor si navomodelelor, pe baza de proiecte cu diverse grade de dificultate. Copiii au la dispozitie un spatiu de lucru complet utilat, indrumare profesionala, scule, dispozitive si materialele necesare pentru constructia si finalizarea lucrarilor. Planoarele, avioanele, machetele si tot ce realizeaza copiii la club sunt ale lor si pot fi luate acasa.

Sedintele sunt organizate atat in cursul diminetii cat si dupa-amiaza, de luni pana vineri.
Abonamentrul este de 200 lei/ luna (4 sedinte a cate 3 ore).

Prin efortul dvs si al nostru Visul de a Construi Devine Realitate !

Inscrieri: 0720-408-408                                         Adresa: str. 1 Decembrie nr. 21, Botosani


– S P O N S O R I –

Sierra Modellsport

Pentru ca suntem o firma de profil si iubim Modelismul vom sustine si vom sponsoriza cu drag Clubul de Aeromodelism si Navomodelism pentru copii, cu materiale, scule si suport tehnic.