Architecture - Clubul de Aeromodelism si Navomodelism Pentru Copii
 

Macheta de Arhitectura reprezinta un puternic suport in cazul prezentarii unui proiect, fiind pentru elevi si studenti modul in care se face legatura intre teorie si practica.
Marele avantaj al unei Machete de Arhitectura reprezinta posibilitatea privirii obiectului de interes din orice unghi si usurinta analizarii oricarui detaliu constructiv. Prin modul de realizare se ofera imagini identice cu aspectul real al viitoarei constructii.

Proiectele de machetele pe care le construim la Clubul de Modelism sunt executate de catre cunoscutul arhitect botosanean dl.Marcel Chiriac.
Am folosit scara 1:20 ceea ce permite reproducerea corecta a detaliilor.
Constructiv, machetele sunt realizate din lemn de pin, abachi, mahon si placaj de aviatie.
Dupa dorinta, interiorul machetelor poate fi iluminat cu LED-uri.

Ce Machete de Arhitectura construim la Club ?
Constructia de machete incepe cu realizarea unei Casute de Vacanta, macheta destinata incepatorilor, dar care totusi ofera cateva provocari care trebuie depasite. Odata finalizata aceasta frumoasa lucrare, micii constructori vor avea ABC-ul realizarii unui edificiu, vor cunoaste structura de baza si denumirea elementelor sale componente. Durata de executie a cestei lucrari este de aproximativ 50 ore de lucru (deci se va extinde pe 3-4 luni, functie de talentul si indemanarea fiecaruia).